جعفرزاده اظهار داشت:اين توپها که در شرايط بسيار نامناسبي نگهداري مي شدند طي دو ماه با روشهاي مکانيکي مرمت و در موزه مذکور به نمايش گذاشته شدند.
وي خاطرنشان کرد:اين آزمايشگاه ميتواند محل مناسبي براي پژوهشهاي دانشجويان اين رشته باشد،همانطور که هرساله تعداد زيادي از دانشجويان براي پژوهش،تحقيق و تکميل پايان نامه به اين محل مراجعه ميکنند.
اين مقام مسئول بيشترين اشياء مرمت شده را مربوط به حفاريهاي علمي جيرفت دانست و تصريح کرد:علاوه براين تعداد زيادي از اشياء پس گرفته شده از قاچاقچيان نيز به اين قسمت آورده شده است.
مسئول آزمايشگاه مرمت سازمان ميراث فرهنگي استان کرمان تاکيد کرد: اشياء پس از مرمت بايد در محل مناسبي نگهداري شوند که خوشبختانه اين شرايط نسبت به سال هاي گذشته بسيار بهتر مهيا شده است.
وي با اشاره به اينکه بيشتر مرمتها توسط نيروهاي متخصص انجام ميگيرد بيان داشت:چه بهتر است که اين نيروها با روشهاي جديد و قديم به مرمت اشياء بپردازند چرا که علم و تجربه در کنار هم شرايط بهتري را براي مرمت به وجود خواهد آورد.
جعفرزاده گفت:سالانه حداقل 300 شي در اين آزمايشگاه مرمت ميشود که درسال گذشته سه مورد از کارهاي شاخص مربوط به موزه ارتش بوده است.
اين مقام مسئول يادآور شد: در حال حاضر هشت نيروي متخصص و کارشناس در اين آزمايشگاه فعاليت مي کنند./117
انتهای پیام/